söndag 17 mars 2013

Klassiskt

Nu händer det som inte skulle hända  att jag lägger in annat än Lyse bilder, men så får det bli.
Vi hade Familjeklassiker istället för stafett vasan och denna gång var det Falköpings tur att börja. Vi hade fått oss tilldelat vinterdelen och den gick av stapeln 16/3, med strålande solsken och blå himmel.
18 st kom till denna träff som var på Mösseberg, samling vid friluftsfrämjandets stuga på kanten av berget. Alla var inte till samling utan fixade sitt boende, några hade redan börjat med att åka slalom. Men vi som kom fick reda på att kl.13,00 var det korv med bröd framme vid badplatsen och sedan var det fritt fram i spår och backar, på lekplatsen och i pulkabacken. En del häftiga vurpor syntes också här och var samt en blåslagen rumpa som inte visades.Senare var det middag i Skidstugan, underhållning av sång gruppen Bazilica som gjorde ett bejublat framträdande. Snart hade denna dag samt kväll kommit till sitt slut och jag tror att alla var nöjda med dagen och sin insatts. Enligt telefonrapport så genomfördes ett skidlopp samtidigt på annan ort också, de 4 Grip åkte 10 km. Bra gjort.

Andreas och Matilda

Gunnel och Selma


Vida och Reino

Karolina

Alice

Inger

Alicia



Gänget--







söndag 10 mars 2013

Vargavinter




Efter att igår ha gjort färdigt i köket var det lite lugnare denna söndag. Det började med frukost sedan lite TV sport med utförsåkning.Kaffe kl 11.00 är obligatoriskt. Sedan gick vi ut och gick en runda över klippor och i skogsmark, på många ställen som det är ganska surt på våren , där kunde man idag med lätthet gå torrskodd och det var trevligt. Det var en kall och isande vind när man kom upp på klippor som inte var i lä, men i lägre terräng blev man nästan för varm. Många fina isar finns det nu på berget men vi hade inga skridskor med oss oturligt nog.Det blev ändå en strålande promenad.Vi passerade också en varg, men det var inget farligt. Man kunde faktiskt se att våren var på väg också.


På väg ut på klipporna.

Testar om det håller.

Fin is.

Lapar sol i lä.


Ingers utsikt.

En varg.

Ni får läsa själva.
Magnolia.

lördag 9 mars 2013

kök klart.

Nu är köket äntligen klart. Ja det finns alltid någonting att göra men dom stora grejorna är färdiga, även om det tog lite tid. Nu ser vi fram emot en lång och trevlig sommar med trevligt folk omkring oss.
Det som väntar närmast är famlijeklassikern som vi tror kommer att bli trevlig.

Det som vi har jobbat med.

Tomten är kvar.

Lite kylslaget ser det ut.

Så blev det.

Längtar efter sjösättning.

Trött .