söndag 10 augusti 2014

Till vanligheten

Jaha, då var det dags även för mig att komma tillbaka i verkligheten. Hemfärd och jobb, helg och kanske kusten igen. Nu är det inte så bestämda helger, utan det blir lite när det passar. Tack alla som har varit på besök, antingen hos oss eller bara på bloggen. Jag kan garantera att det kommer mera.

lördag 9 augusti 2014

Feskafänge.

Idag gick vi ut ganska tidigt på sjön för att fiska lite. Vi körde runt som vi brukar göra,inte så långt men det tog ändå ett par timmar. Nu är den stora frågan, fick vi någon fisk? Jodå vi fick 9 st. makrillar av växlande storlek. Alla fick fisk utom jag som körde båten och VET var fisken är någonstans. Bad och sedan lunch. Efter detta begav vi oss till stan där vi såg målgången av segeltävlingen. Fika på stan. Hemma satte vi igång röken och grillen . Det blev en lyckad kväll.


Glada fiskare.

Vilka vågor men jag är glad ändå.

Hjälp napp.

Kolla .

Igen.

Behöver hjälp!.


Mr.Skeftnyckel.


Fy va äckligt.

fredag 8 augusti 2014

Hur dum får man bli.

Ja man kan undra hur dum man får bli. Igår så var vi på Väderöarna och solade och en del av oss badade. Men hur som helst så låg jag och läste en bok, och då råkade jag solbränna flinten väldigt mycket. Fick smörja in mig med en kortisonsalva, inte hjälpte det så mycket. Gick upp 04,30 av att det gjorde ont, tog en djupfryst ärtpåse och lade på pannan. Men den tinade efter ett tag så då fick jag lägga dit en kylklamp istället och det var skönt. Hur dum får man bli. Annars har det inte hänt så mycket idag, klippning av gräsmattan, trimning av kanter samt väntan på att kamrater skulle komma. Dom kom och då var kvällen räddad. Detta var inte dumt alls.

Kamrater har anlänt.

Andreas, Gun och Matilda.

torsdag 7 augusti 2014

Utflykt idag.

Idag har vi gjort en utflykt till gamla trakter nämligen Fjällbacka. En turbåt ut till Väderöarna och Storö, det var inte igår man var där ute. Det var sig inte riktigt likt som jag kom ihåg det, för det var mer exploaterat nu för turister och andra besökare. Det blev ändå en trevlig dag.



Fjällbacka.

Valän.


Storön.

På väg upp till lotsutkiken.

Storön.

I salta bad idag igen.


Alla gillade maten.

Syster.

onsdag 6 augusti 2014

Sö,Må,Ti och Ons.

Tyvärr har det varit datastrul igen, men nu är vi igång igen. Ska försöka återuppleva lite av vad vi har gjort dessa dagar, men det blir i bilder idag istället.

Sö. Då fick vi en ny cykelhållare till bilen istälet för den som hamnade på tippen.

Nya stolar inköptes.

Dom gamla till brasan.

Må. Björnbären mogna.

Inger plockar bären.

Jag fick igång röjsågen.

2 liter blev det.

Ti. Kalleland är avslutat.

Inget kvar av Kallelandet.


Handelsman Flink.

Flink.

Hummertinor på Malö.


Ons. På verkstad eftersom lampa i bilen lyser. Byte av slang= 100 kr.


Tävlingsbåtar.

Ingen seglare.


Måns ger gratiskonsert i Lysekil.

lördag 2 augusti 2014

Rost bort.

Tvättade lite på väggen vid bastun så att Inger kunde provmåla lite större yta. Vi tycker att det blir bra så den färgen får det bli, men det blir nästa års projekt. Själv har jag också skrapat och målat på bilen, men det är inte lika roligt, men istället för brunt så blev det vitt. Det är lite kvar men det tar vi en annan dag. På em. tog vi en tur med båten och lade till vid en berghäll, så vi kunde bada från båten, det är fortfarande 22 grader i havet, friskt och skönt. Hemvägen gick via Bohus Malmön och deras glasskiosk. Det var trafik på oljetankers idag, både in och ut. Ps. kommentera gärna färgen, men snälla sätt en signatur så jag vet vem som inte gillar färgen eller tvärtom.

Provyta.

Båtbadning.

Glassätande Inger.

Ligger på redden.

Ser gött ut.

På ingång.

fredag 1 augusti 2014

Favorit i repris.

Dagen började med ved. ( det är färdigt nu ). Efter detta bad i poolen 24 grader, men det var skönt när man är precis genomblöt av svett. På em. åkte vi in till stan för det var bryggblues i N.Hamnen. Det är alltid trevligt med lite musik, lotterier och andra knallar som säljer sina alster. Inger köpte en ny vinkaraff. Favorit i repris blev det, räkmacka från Bengts fiskaffär, mums. Till detta ett gott vin, en Alsasssss ( enl. Robert Gustavsson) Nu blir det Tv eller en bok som blir underhållningen för resten av kvällen.

Ska köras in bara.

Inkört.

N.Hamnen.

Bryggblues.

Skeppsholmen.

Favorit i repris.


Alsassssss.

Ny vin karaff