torsdag 12 mars 2015

Sortering.

Idag har det varit ytterligare en härlig dag, blå himmel, ingen vind bara skönt. Sortering av virke har skett idag, det var ganska mycket gamla brädor som skulle göras i ordning för transport till den egna brasan, samt en del som gick att återanvända. Inger hon sorterade brädor hon också men det var sådant som vi kunde ta till ved. Hector han springer med ute hela dagarna och jag tror att han trivs ganska bra med detta. Till nästa gång blir det att försöka ta med en kärra så att vi kan få en del skräp till tippen.


En framtida brasa.
Rensning av spik.
Nylagt tak.
Inger har sorterat brädor till ved.



onsdag 11 mars 2015

Uppröjning

Idag har vi börjat med uppröjning av trädgården. Det låg en hel del plåt där som var tvunget att sorteras. En del ska till tippen, en del ska jag behålla för att sätta på väggen till båthuset. Det blev en del spik kvar i gräsmattan som var tvunget att komma upp så jag fick ta fram gräsklipparen, satte den på lägsta nivån och med uppsamlare funkade det ganska bra. Vi får se till sommaren hur barnen ser ut under sina fötter, får väl köpa hem mer plåster. Inger har tvättat idag och torkat den utomhus, det luktar gott om tvätt som har torkat så. Imorgon blir det nya tag med brädor, gammal läckt osv.


Fika i solskenet.
Plåt borta.

Till skroten.



Uppsamling av spik.





torsdag 5 mars 2015

Mer test.

Kanske går det att skriva först och sedan lägga in lite bilder, som ni säkert vet om så gick Egon hårt fram med vårat tak. När detta skrivs är taket klart. Det kommer mer bilder och text senare.




Horsö Bygg har börjat.

Tack Karolina lite bilder fick jag in


 


   Snygg spegelbild.

Nya färjan.

Här hamnade en del av taket.

Byggmästaren har börjat att återställa taket (grannen)

Lite har vi fått rensa och flytta på själva, allt gör inte vinden

TV antenn, går bara att se jordbruksprogram typ: Bästa bonden och Farmen.

En snygg tjej.