torsdag 14 april 2016

Börjar sådär men slutar på topp.

Vädret är ganska nyckfullt, idag skulle det bli regn och det var lite mulet på förmiddagen men på eftermiddagen klarnade det upp ordentligt. Det var så fint att man nästan önskade att poolen hade varit igång, kanske hade ett bad suttit fint. Började dagen med att åka till tippen och sorterade en del skräp som hade samlats. Sen var det dags att ta fram motorsågen för att avverka en stubbe. Det var efter den stora aspen som vi hade i trädgården. Det tar på krafterna, man är inte van att jobba på det viset längre. Inger har fortsatt sitt påbörjade projekt när det gäller målning. Nu blir det snart kväll och då får man slå sig till ro.


Det blir en härlig kväll.
I skuggan av en dörr.

Här var det en stor stubbe.

Min rishög bara växer. För torrt för att elda.

Idag hade det varit skönt.

onsdag 13 april 2016

Inget får va ifre.

Det är ganska kul och studera Inger, nu har hon kommit in i ett stim. Hon målar allt hon kommer över, dörrkarmar, fönster,dörrar och byråer. Men ändå,vädret är fint, rabatter rensade och en del skåp sorterade och på väg till tippen, det får bli imorgon. Med andra ord så mår vi ganska bra. Ps. Jag har varit i stan och handlat kläder, det händer inte så ofta.

Grundad byrå.

På väg att grundas.

Grundad dörr.

Grundad dörr och byrå.

Är kärleken eller örten borta?

Magnolian har börjat blomma.

Lärkträdet har klarat sig i år också.

Lärkträdet.

tisdag 12 april 2016

Tapetseringen klar

Idag gjorde vi klart med tapetseringen i vardagsrummet. Det var lite besvärligt på vissa ställen, men det får duga. Lunchen intogs på altanen i solsken och värme. Grillen kom fram första gången i år och då gick det åt någon pilsner också.

Grillning på gång.

Upp.

Ner.

Varmt och lunch ute.

Nu slappar Inger i nytapetserat rum.

måndag 11 april 2016

Flera dar i ra.

Vi kom ner hit redan på lördagen och det har inte varit någon semester precis. Inte har vi gjort så mycket men ändå. Målat lister i hallen, målat taket i vardagsrummet, varit ute och gått lite grann samt börjat att tapetsera i vardagsrummet. Jag skall även försöka att få till listerna som inte var så bra runt altandörren. Vi får se vad som händer. I trädgården växer det som bara den, får hoppas att det stannar av lite grann annars får vi klippa gräset innan vi åker hem.


Olivträdet har fått komma ut.



Lördags kvällen.

Vardagsrum taket är målat.

Spännande i hockeyn.

Foder målning i hallen

Ute knakar det i backen.

Mini påskliljor som jag har satt .

Frost på morgonen.

Klarblå himmel samma morgon.



Vy mot Lysekil.

Stenvägg.

Så här ska det bli.

Häftiga konstverk i naturen. En rotvälta.

Tranor uppe på berget.