onsdag 29 juni 2016

Bra början sämre slut.

Början på dagen var bra med solsken och ingen vind. Projektet fortsätter som det ska. M-borna åkte hem idag, lite tomt men det får gå. Vi åkte till Brastad och letade trimkontroller, det var en trevlig tur med fin skog. Jag skulle fortsätta med bygget men då började det att regna, så det får vara vilande precis som jag.


Måste ju ha ett avlopp också.

Början till stomme.

En läser den andre luktar i bokskogen.

Fin skogsmark.


Ser ut som en gubbe med kraftigt underbett.

tisdag 28 juni 2016

Projektet påbörjat.

Igår var en dag för läsning inomhus. Idag däremot har vi börjat det nya projektet för iår. Badat har vi gjort i poolen, en del har klättrat i bergen andra har klippt gräs och barnen har lekt. Kan man önska sig mer en sommardag.
Hämtat material.

Gräset klippt.

Nybadade.

Projektet

Kattplattforms tillverkaren.

Nu börjas det.

Plattformen klar.

Inga projekt utan grävning.

söndag 26 juni 2016

Bra dag igen.

Trots tidigt kissande med hunden får man säga att denna dagen började bra ändå. Lite regn på fm. sedan uppehåll och solsken. Vi tog en tur med båten och då regnade det lite grann. Fisket blev sådär, en torsk och en makrill. Storfiskaren själv tog torsken för han gillar inte makrill. Inger G. fick makrillen så det blev väl bra i deras förhållande.På em. var det gospelkonsert i Lyse kyrka som var väldigt uppskattat av både oss och dom andra lyssnarna. Så denna dagen blev som resten av helgen. BRA.

Storfeskarn Kimmo.




Två lyckliga.

Kortspel förekom också.

LYSE kyrka.


Gospel kör ifrån Bremen.

BRASTAD gospel.

Fortsättningen lika bra.

Fortsättningen på midsommar helgen blev bra också. Kimmo och Inger kom. Det blev nya tävlingar och mera tjöt. Bad både i havet och i poolen. Mera mat både grillat och sallad. Prisutdelning till vinnande lag, fast alla fick priser.Senare på kvällen blev det fotbollsmatch på TV men det var inget att ha. Blixtar och dunder blev det innan vi skulle gå och lägga oss. Det passerade ganska snabbt.
På väg Stångehuvud.

Bad igen.


Utsikts beundrare.







MATEN är klar.

fredag 24 juni 2016

Jaha då var det midsommar.

Idag är det midsommar och bra väder, men igår var det regn hela dagen nästan därför ingen blogg. Det blev inga bra bilder bara  ett paraply. Men idag har det varit toppen med god mat och trevliga kamrater. Tävlingar av olika slag, flickor mot pojkar och det är oavgjort så här långt. Men det fortsätter imorgon. Ha en bra midsommar.
Regnväder.



Lunch time.


Jag vill också ha björk kvistar.

Nu börjar vi klä stången.

Jag bär björkris.


En krans med helly hansen.


Små grodorna .

Så här gör pojkarna .




Tårta till fikat.

Bad i poolen.



Lekar av hög kvalitet.

Här går det framåt.


onsdag 22 juni 2016

Trevligt besök.

Igår tisdag kom vi ner och vi hade kan man säga besöket med oss. Karolina och Bastian skulle komma och vi åkte med samma färja. Under dagen blev det städning av Klasses badbassäng, plantering av blommor och sitta lite i solen. Onsdag blev det båtåkande för första gången med Klasse och han provade också sin nya flytväst, men det blev inget fiske så den finns kvar. Tur var det att Inger klippte gräset medans jag och Bastian var i stan och handlade samt åt var sin glass på glasscafet. När vi var hemma och hon hade klippt färdigt kom regnet, så det har vi nu.


Ny planterat.

Detta också.

Fastbunden leksak.


Fy vad äckligt det är att städa.

3 generationer.

Lyftas på måste man.

Fy tusan vad smalt.


Somnade gjorde han.

onsdag 15 juni 2016

Lite regn.

Igår kväll började det regna lite. Det var blött på morgonen också. Det fick bli lite letning av trimkontroller i närheten av stan. Det gick bra bara man letar på rätt ställe. Men nu är vi hemma i Fkp. för att stanna några dagar, så det kan bli lite tomt på bloggen. Vi åker ner på tisdag igen.

En letar och en väntar.

tisdag 14 juni 2016

Egen design.

Idag färdigställde jag mitt projekt av solstolen, egen design. Det blev bra tycker jag. Provat min dykutrustning i poolen idag, det funkade bra, passade på att rengöra poolen när jag ändå var där. Inger cyklade till stan för att handla,sedan gick hon över berget med hunden så att han fick rasta sig lite.

Egen design.


Badar med päls.


Kan knappast andas.


Badar med dräkt.
Sitter gött.