torsdag 21 juli 2016

Nä nu.

Nu kan man bli litet smått förb.... Idag ringer dom och säger att vi har ett fönster som kommer att levereras, kör tillbaka det till Gbg. för vi är inte där. Tidpunkten för leverans var ändrad till 8/8 ska det vara så svårt för åkeriet att fatta. Man blir lite arg och funderar hur det ser ut när vi får det. Får kolla väldigt noga, jag har hört från säker källa att det finns något som heter skadat gods. Nu ska här kollas.

Detta bytet gick ju bra.

onsdag 20 juli 2016

Ett litet.

Nu kommer det att ske ett litet uppehåll i bloggandet för nu ska jag ha semester. Tillbaka v.32. Glad sommar.
Sommartårta 2014.

tisdag 19 juli 2016

Idag är jag sur och förb.....

Stannat hemma idag när vi kunde gjort annat. Skulle fått leverans av ett fönster som vi hade beställt, mellan 11,00-15,00 skulle det komma. !4,15 ringer telefonen, tyvärr har det blivit ett fel här på terminalen i Gbg. så ditt fönster har blivit avglömt. Detta var andra gången. I morgon kan vi komma. Ska jag offra en dag till för att vänta på fönster, nej leveransen fick bli senare. Hur svårt kan det vara att lasta en bil med gods. Ingen bra transportkedja DSV. Därför är sur och ja ni vet och då blir det inga bilder. Jo det blev gamla bilder från 2012.

Bastian dyker.

Lady Slow.

Tån, fyren som blåste bort i en senare storm.

Bränning.

Alice lägger på en sten på toppen.

Det finns blommor på öarna.

Brofjorden.

Västkusten.

Lastat och klart.

Emil provar bubbelpoolen.

måndag 18 juli 2016

Både salt och sött.

Efter att en del av våra gäster hade åkt hem blev det som vanligt lite tomt, det är konstigt vad man anpassar sig vid att det ska var ett visst antal till middag osv. Måndagen kom som om inget hade hänt, en del började dagen med en lite längre promenad medans jag fick vila lite pga. mitt knä som inte vill vara med i alla lägen, ( jag skyller på det för det är ganska svårt att kolla.) På em. tog vi en båttur och fiskade lite. Vi hade tänkt oss att lägga till på St. Kornö men det var rätt så trångt i hamnen så vi fortsatte med fiske istället.5 st. makrillar blev det och alla var nöjda. Badet fick bli på badplatsen och i poolen hemma istället.

En Hedberg.

Två Hedberg.

Tre Hedberg fiskar.

Två Hedberg.

Tre Hedberg och en Olsson.

En Olsson.



lördag 16 juli 2016

Lite regn.

Dagen började med en dag av lite regn. Men nog skulle det promeneras och catering vid Basteviksholmen.
Lunchen transporterades ut till vandrarna. Där byttes vi av jag och Inger så jag fick gå hem med gäster och hund. Femkampen vanns av grabbarna, vilket var ganska givet. Mat med förrätt, varmrätt samt dessert. Prisbordet föll alla väl i smaken, men mest påvens kompis Klas. Han tog en CD med Sten och Stanley och den gick varm eftersom det blev spontan dans. Alla blev nöjda. Men spelet på kvällen vann tjejerna, med lite tur.Vi tar nya tag imorgon.
Cateringen har anlänt.

Alla tyckte det smakade bra.

En simmande hund.

Två som badade.

Det vinnande herrlaget.

Trevliga tävlingar.

Olika stilar fanns det.

Lite terräng bowling.

Mat.

Mat.

Prisbordet.

Spontan dansen.

fredag 15 juli 2016

Besök igen.

Idag har vi fått mer besök, och det är jättetrevligt med att det finns så tokigt folk, dom är t.o.m värre än mig.
Lite efterhand anlände dom under dagen men alla var här till kvällen för en gemensam middag som var utomordentligt god, man får tacka. Lite tävlingar startade vi under kvällen och dessa fortsätter under morgondagen.
Två skolkamrater och en hund.

Vandrare.

Mare badar.

Här var det tvätt.

Tre damer.

Snart fika.

Väntans tider.

Start dricka.

Mat dags.

Skynda på.

Det glada damlaget.

Dumstruten.

Inte fuskar vi.

Ingrid du ramlar inte.

torsdag 14 juli 2016

Får man lov.

Idag av alla dagar blev det fint båtväder på eftermiddagen och då tog vi en tur St. Kornö. Vi besökte Klingkyrka som är en lång tunnel som är urholkad av inlandsisen. Sen ett besök på västra sidan av ön som var lugn och fin idag med sydlig vind. Lugn och fin båttur hem och så i hamn utan intermezzo. Till kvällsmat blev det Tapas.


Håkan,Mare och Klasse i båten.

St. Kornö.

På berget.

Västra sidan av Kornö.


Nu kommer det en bakifrån också.

Får man lov att pussas lite grann.

Klingkyrka.

Det vattnas i munnen på Mare och Inger.