onsdag 31 augusti 2016

Datastrul.

Tyvärr la min dator av igår när jag skulle skriva i bloggen, så det blev inget. Men nu är det fixat får jag hoppas. Det hjälper ju inte så mycket för nu är vi hemma några dagar. Håll ut det kommer mera senare.

måndag 29 augusti 2016

Idag har vi varit listiga.


Fy vilket regn det var inatt och på morgonen. Fick vänta lite att gå promenaden med hunden. Åkte brädgården och köpte lister för att använda vid det nya fönstret. Promenad, hem och fika börja med lister. Lister är inte mitt bord så att säga, har aldrig gillat att sätta lister. Jag vet inte varför jag är så avigt inställd till detta, jag tycker att det blir bra när det är färdigt


Klasse har full koll fast han sover.
Det blev bra när det blev färdigt.
Vackert hav.
.

söndag 28 augusti 2016

Grådassig dag.

Söndagen bjöd inte på så värst mycket bra väder, regn på morgonen och uppehåll senare, men regn igen på kvällen.Vi tog en tur till Gullmarsskogen där inte jag hade gått på mycket länge. 1 tim. promenad blev det och Klasse var lös nästan hela tiden. Efter lunch blev det, som så många andra en tur till Torp. Biltema, Plantagen och Ikea besöktes, med små inköp på varje ställe. Avslutar med en förklaring.
Vackra färger i skogen. Vi gick grönt.

På vandring.

Ja ni ser.

Bra butik.
Detta händer inte igen, därav namnet Alice till locket. ( Lika söt ändå )

lördag 27 augusti 2016

Idag Skaftö.

Utflykt idag igen. Fint väder är det, då går det inte att bara sitta hemma och titta. Vad göra? Jo en utflykt denna gång till Skaftö. Rågårdvik, Grundsund och Fiskebäckskil fick det bli. Lite fika stopp i Grundsund och sedan hem igen. Det tog ca. 4 tim. en bra dag. Ett dopp i poolen och sedan på med grillen. Inger har även målat runt det nya fönstret också.


Nymålat

Grundsund

Grundsund

Glass inköp

Utsiktsplats, håll i kepan det blåser

Mot Lysekil

fredag 26 augusti 2016

Tur att ja hadde plånnboka.

Medans vi gick våran morgonpromenad, jag och Klasse, passade Inger på att cykla. Hon cyklade nästan till Bovallstrand, sen fick jag åka och hämta , inte för att hon inte orkade utan att det blev oväder, åska och regn. Klasse stannade hemma, så jag och Inger passade på att handla lite samt fika i Hunnebostrand. Väl hemma gjorde jag klart locket till brunnen. Locket har jag döpt till Alice.

REdan på morgonen var det blåst.

Det är kallt.

Jag hade plånboken så det blev både tröja och räkmacka för Inger.

Nu är det lock på.

Locket har jag döpt till Alice.

torsdag 25 augusti 2016

Jodå.

Jodå vi har kommit tillbaka hit ner till Lyse igen. På tisdagen när vi kom hit började det med gräsklippning osv. Onsdagen började bra, med båtåkning och fiske. Torsdagen fixade jag till ett läckage i poolen, det var en slang till returvattnet som läckte lite grann, men nu är det fixat. Inger hon har stavat sig runt i bygden och det funkade bra. Annars är det sig likt.

Fika på Bläckhall.

Klasse satt fint en liten stund iallafall.


Lukta är ett av mina största intressen.

Ljungen blommar fint på berget.
Solnedgång idag.

torsdag 18 augusti 2016

Inga bilder.

Igår och vi hem. När vi lämnade Lyse så var det knallblå himmel och 23 grader varmt, hemma var det 13 grader och regn. Man får fundera på varför man inte stannade kvar. Matilda och Andreas  lämnade oss efter lunch, det är roligt när ungdomarna kommer och hälsar på, dom är så välkomna igen. Nu ska vi stanna hemma några dagar sen blir det tillbaka igen. Det blir säkert fina dagar i höst.

tisdag 16 augusti 2016

En vanlig dag.

Det har varit en vanlig dag idag, först brädgården sedan båt. Vi åkte till stan och lade till i N.Hamnen. Gick runt i stan, köpte glass och målarfärg. På kvällen blev det grill och godis.

Bra på morgonen, kasta gris.

N. Hamnen.


På väg hem.







Soldyrkare.

måndag 15 augusti 2016

Idag båt.

Idag tog vi båten till andra sidan Brofjorden där vi brukar besöka en trevlig ö. Varmt och gott, solen sken från molnfri himmel så det blev bad för en del. Väl hemma satt Matilda och Andreas och väntade, dom stannar några dagar och det brukar vara kul.


Alice och Klasse.

Här var det lä.

Hittar alltid en boll att leka med.

Kortspel på berget.

Trött och varm.
Soldyrkare Andreas och Matilda.

söndag 14 augusti 2016

Samma som varje kväll.

Tänkte att idag ska jag skriva bloggen lite tidigare men vad händer, samma som varje kväll jag somnar framför TVn. Idag har dom stora M-borna åkt hem. Bastian och Alice stannade kvar och det är kul för det händer alltid något. På em. åkte vi till Smögen för att kolla rea priser och träna Klasse när det är lite mer folk. Väl hemma blev det bad, kortspel och kvällsmat sedan godnatt. Tyvärr funkade inte kameran när vi var i Smögen så därför inga bilder därifrån.

Före frisören kom.


Nu har frisören börjat.


Även Inger fick sig en duvning, men inte så kraftigt.

lördag 13 augusti 2016

Då var det avklarat.

Då var invigningen av Inkabo Spas utbyggnad klart. Personal och gäster var belåtna med det nya som hade hänt, hoppas att dom kommer tillbaka. Vi bytte fönstret idag också, så det har hänt en del idag också. Pokemon letande vuxna och barn åkte till staden och sprang väl på några stycken Pokemon gubbar också.

Fönster ut.

Fönster in.

Lite kvar både ute och inne.

Fundersam hund.

Kärlek så det ryker.

Nu har vi tänt.

Första gästerna badar.

Även jag fick prova.

Inger med barnbarn.

fredag 12 augusti 2016

Idag regn.

Tog och rökte lite fisk på morgonen, då började det regna. Inger gick en tur med Klasse, oavsett regnet måste han ju rastas ändå. Nu väntar vi bara på M.borna att dom ska komma, då blir det full rulle igen och det är bara kul.

Gjort idag, har problem ändå.

Måste jag sitta när du tar kort?

Detta är bättre.




Nu blommar ljungen så vackert.