måndag 20 november 2017

Ljus i mörkret.

Nu har det blivit mörkare och då är det fint när stakar och stjärnor kommer upp i fönstren. Detta har hänt idag, lite tidigt kan tyckas men det gör inte så mycket. Har eldat idag också, det fanns en liten brädhög som jag ville bli av med. Solsken, minusgrader, vindstilla och en klarblå himmel kan man önska sig mer. Hittade den 3dje flaskan sprit efter prästen som byggde detta hus en gång i tiden. Den låg väl bevarad vid sten i det nu rivna garaget.


Här var det fyr.

Ligger fint.

Sölsken och blå himmel.

Han hade inte druckit ur allt.

Ljus i vårt hus.

tisdag 17 oktober 2017

Paus.

Nu tar jag lite paus och gör lite annat i några veckor sen blir det tillbaka hit igen.

måndag 16 oktober 2017

Går framåt.

Rivningen samt sorteringen går framåt. Jag skulle tippa på 2 dagar till så är nog allt borta från platsen där skjulet stog. Sen återstår det ett antal dagar för att få rent på marken, det blir kratta, spade samt skottkärra. Till sommaren får naturen ta över, fast man får väl röja någon gång ibland. Inger har hållit på i trädgården och gjort fint runt alla buskar osv. Hela tiden har hon varit bevakad av Klasse som har följt henne som han ska, alltså som en hund.

Inte så mycket kvar.

Brädsorteringen.

Plåt och regelsortering.

Fixade rabatter.

söndag 15 oktober 2017

Snabbt trodde jag.

Hade planerat och räknat ut hur vi skulle fälla det gamla skjulet så det gick snabbt. men det sket sig kan man säga. Riggade spel och rep lite överallt så det skulle dra med sig hela skiten på  en  gång men så blev det inte. Det tog säkert 3 tim att få ner detta ruckel. Jag hade ställt upp Inger som skulle filma alltihop när det rasade, det hade blivit en lång film. Men nu är det nere, så nu börjar resten av brädplockningen och sortering av plåt.


Lite felplacerad.

Än så länge står jag upp.

Inte mycket att spara.

Riggat och klart.

På väg.

Jag vann.

fredag 6 oktober 2017

Ett tag sen jag skrev.

Det var ett tag sen jag skrev. men jag har varit här nere men då var jag själv. Nu är vi alla. Igår var det lagom torrt för att klippa gräset. Idag har båten kommit upp och dragits in i skjulet efter tvätt och det blev bra. Nu fortsätter vi över helgen med hemresa på söndagen.

En del av trädgårdsmöblerna har fått komma in.

Nära översvämmning.

Klippt.

Tidig morgon med frost.

Parkeringsförbud i hamnen.

Före.

Efter.

Inne.

fredag 1 september 2017

Lite sönder riven.

Ja nu är vi tillbaka igen efter att bla. varit i Liverpol. Vi besökte Beatel Week en festival med bara Beatles musik och det var jättebra. Såg även fotboll, Liverpol-Arsenal det var häftigt. Idag klippning av gräs som vanligt när man har varit borta några veckor. Plockade även lite björnbär och deras grenar är vassa så man river sig på armarna.


Två burkar blev det.

måndag 14 augusti 2017

Te vecka nötta.

Idag var jag på brädgården och köpte bla. andningsmask. när jag kom hem var det dags att forsätta med raseringen av förrådet. Inger klippte gräs och jag rev. Men man kan ju undra när jag slutade för kvällen varför jag låste dörrarna. Varför skulle jag låsa?


Isoleringen var bra att ha.

Rivet mellan förråd och garage.

Här var det jordgolv.

Isolering är packad.

Oj, här var det inte heller tät.

Inger har klippt jättebra.

Låst.

söndag 13 augusti 2017

Dagens uppbrott.

Redan på fm. lämnade dom första kamraterna oss idag. Dom som stannade fick en härlig dag på stranden, promenad dit och sedan en jättegod lunch. Nu har den stora tystnaden kommit men tack för en jättetrevlig helg. Många goda skratt och en tävlingsinstinkt utan motstycke.

Ombyte förnöjer.

Njuter.

Är det kallt, eller?

Alla kunde simma.

Serveringen är öppen.

Hej då.

lördag 12 augusti 2017

Lång vandring.

Idag var det grått och regnigt men ändå så vandrade en del utav oss via kuststigen till Lysekil ca.14 km. Jag och Björn skötte markservicen med mat och transport både med ryggsäckar och folk. Hemma igen var det lite slapp och grill sedan mat. Efter maten tog dom återstående 3 tävlingarna vid. Långbowling, 3 boll i hink samt puttning. Totalt vann herrarna med 3-2. Jag tror att alla tyckte att det var lite småroligt. Ett prisbord dukades fram och alla fick ta vad dom ville ha.

Detta tält var det vi hittade som var tort till dom som var regnvåta.

Mat serveras.

Björn höll med öl.

Kamrat Björn.

Bastubad och 5 nakna ryggar i poolen.

Långbowling.

3 Hinks boll.

Puttning i hallen.

Prisbordet..

fredag 11 augusti 2017

LOSFD

Idag åkte vi ut med båten och hamnade i Åbyfjorden däe det finns en del fina stränder. Vi var där ett par timmar och sedan hemresa. När vi kom hem hade F-borna kommit. Lite tjat och skratt. Då tutade det vid grinden, en husbil ville in. Jkp.bor på ingång. Efter nån timma kom så resten Jkp.gänget. Före maten starade LOSFD med golf i rutor. Mat i glada vänners lag är inte att förakta, det smakade bra med räkor och paj. Sedan tävling igen, labyrinten av gammal surfbräda. LOSFD= Lilla OS för dopade.
Lagning av stege.

Två badare vid Åbyfjorden

Hela gänget samlat.

Klasse letar i leksakslådan själv.

Håkan.

Golfrutor.

Labyrinten.