måndag 14 augusti 2017

Te vecka nötta.

Idag var jag på brädgården och köpte bla. andningsmask. när jag kom hem var det dags att forsätta med raseringen av förrådet. Inger klippte gräs och jag rev. Men man kan ju undra när jag slutade för kvällen varför jag låste dörrarna. Varför skulle jag låsa?


Isoleringen var bra att ha.

Rivet mellan förråd och garage.

Här var det jordgolv.

Isolering är packad.

Oj, här var det inte heller tät.

Inger har klippt jättebra.

Låst.

söndag 13 augusti 2017

Dagens uppbrott.

Redan på fm. lämnade dom första kamraterna oss idag. Dom som stannade fick en härlig dag på stranden, promenad dit och sedan en jättegod lunch. Nu har den stora tystnaden kommit men tack för en jättetrevlig helg. Många goda skratt och en tävlingsinstinkt utan motstycke.

Ombyte förnöjer.

Njuter.

Är det kallt, eller?

Alla kunde simma.

Serveringen är öppen.

Hej då.

lördag 12 augusti 2017

Lång vandring.

Idag var det grått och regnigt men ändå så vandrade en del utav oss via kuststigen till Lysekil ca.14 km. Jag och Björn skötte markservicen med mat och transport både med ryggsäckar och folk. Hemma igen var det lite slapp och grill sedan mat. Efter maten tog dom återstående 3 tävlingarna vid. Långbowling, 3 boll i hink samt puttning. Totalt vann herrarna med 3-2. Jag tror att alla tyckte att det var lite småroligt. Ett prisbord dukades fram och alla fick ta vad dom ville ha.

Detta tält var det vi hittade som var tort till dom som var regnvåta.

Mat serveras.

Björn höll med öl.

Kamrat Björn.

Bastubad och 5 nakna ryggar i poolen.

Långbowling.

3 Hinks boll.

Puttning i hallen.

Prisbordet..

fredag 11 augusti 2017

LOSFD

Idag åkte vi ut med båten och hamnade i Åbyfjorden däe det finns en del fina stränder. Vi var där ett par timmar och sedan hemresa. När vi kom hem hade F-borna kommit. Lite tjat och skratt. Då tutade det vid grinden, en husbil ville in. Jkp.bor på ingång. Efter nån timma kom så resten Jkp.gänget. Före maten starade LOSFD med golf i rutor. Mat i glada vänners lag är inte att förakta, det smakade bra med räkor och paj. Sedan tävling igen, labyrinten av gammal surfbräda. LOSFD= Lilla OS för dopade.
Lagning av stege.

Två badare vid Åbyfjorden

Hela gänget samlat.

Klasse letar i leksakslådan själv.

Håkan.

Golfrutor.

Labyrinten.

torsdag 10 augusti 2017

Ja det var på den tiden.

Idag har jag börjat röja  och att med sortera i det gamla skjulet. Det är en hel del isolering och annan skrot att ta hand om. När man börjar att titta sig omkring så märker man att allt har inte jag släpat dit utan det var där när vi kom hit. Det var på tiden att det kom väck. Hittade en SVD från 1975 och det var trevlig läsning, man får nog inte se detta igen.

En del var glada på denna tiden.

River.

Röjer.

Sorterar till tippen.

Sorterar till tippen.

onsdag 9 augusti 2017

Några dar i taget.

I måndags åkte T-vad borna hem och det blev tyst som vanligt. Men innan dess hann vi med att frisera  oss. När dom hade åkt började det att regna och blåsa så det fick bli en kort promenad med Klasse. Vi fick klart det andra fönstret i köket, nu har jag inga lister mer på ett tag. På tisdagen lastade vi  bilen för att köra skräp till tippen. Tis.em. 4 timmar på sjön, ett helt lungt och fint hav. Vi åkte ut till Borgmästaren och fikade det blev inget bad för Inger för det drog ihop sig och blev svart både inåt land och västerut. Då tar jag upp ankaret och åker hemåt.




Sista man till rakning.


Två söta tjejer

Kompisar

Nu glömmer vi lister på ett tag.

På väg ut från hamnen.

Vida havet som Alice sa en gång.

Fika på Borgmästaren.


Hjärtliga  hälsningar från fikastället.

söndag 6 augusti 2017

Lite äventyr idag.

Idag åkte vi iväg på morgonen för att se en ny utsiktsplats. Det var lite brant at både ta sig upp och ner. Men man såg bra. Lasta fönster och en dörr på kärran till T-vad. Nu har projekt rivning börjat. Både stora och små badade kar + pool. Promenad till Bastevik för att köpa glass i kraftig blåst 18 m/s så det ville till at hålla i kepsen. Några tappra seglare syntes och det såg ut att funka bra.

Brant upp.

Samma här.

På toppen.

På väg neråt.


Lastat.

Vägvisare vid Basteviksholmen.


Bastian lyfter nästan.

Lite segel.

Mer segel.

Börjad rivning.