tisdag 17 oktober 2017

Paus.

Nu tar jag lite paus och gör lite annat i några veckor sen blir det tillbaka hit igen.

måndag 16 oktober 2017

Går framåt.

Rivningen samt sorteringen går framåt. Jag skulle tippa på 2 dagar till så är nog allt borta från platsen där skjulet stog. Sen återstår det ett antal dagar för att få rent på marken, det blir kratta, spade samt skottkärra. Till sommaren får naturen ta över, fast man får väl röja någon gång ibland. Inger har hållit på i trädgården och gjort fint runt alla buskar osv. Hela tiden har hon varit bevakad av Klasse som har följt henne som han ska, alltså som en hund.

Inte så mycket kvar.

Brädsorteringen.

Plåt och regelsortering.

Fixade rabatter.

söndag 15 oktober 2017

Snabbt trodde jag.

Hade planerat och räknat ut hur vi skulle fälla det gamla skjulet så det gick snabbt. men det sket sig kan man säga. Riggade spel och rep lite överallt så det skulle dra med sig hela skiten på  en  gång men så blev det inte. Det tog säkert 3 tim att få ner detta ruckel. Jag hade ställt upp Inger som skulle filma alltihop när det rasade, det hade blivit en lång film. Men nu är det nere, så nu börjar resten av brädplockningen och sortering av plåt.


Lite felplacerad.

Än så länge står jag upp.

Inte mycket att spara.

Riggat och klart.

På väg.

Jag vann.

fredag 6 oktober 2017

Ett tag sen jag skrev.

Det var ett tag sen jag skrev. men jag har varit här nere men då var jag själv. Nu är vi alla. Igår var det lagom torrt för att klippa gräset. Idag har båten kommit upp och dragits in i skjulet efter tvätt och det blev bra. Nu fortsätter vi över helgen med hemresa på söndagen.

En del av trädgårdsmöblerna har fått komma in.

Nära översvämmning.

Klippt.

Tidig morgon med frost.

Parkeringsförbud i hamnen.

Före.

Efter.

Inne.