söndag 13 maj 2018

Lyssnat.

Har lyssnat på Du Gamla Du Fria efter vinst i hockeyn. Det har även idag varit varmt och skönt ute, rena sommaren. Vi får hoppas att det inte var sommaren som har varit här. Nu har vi nog fått gjort det mesta av det som var planerat denna vecka. Skjulet ok, trimmat gräs ok, rensat dammen ok. kört lite grus ok, städat ok, klippt gräs ok,+ en hel del annat.


Tömmning och städning.

Nu blommar magnolian fint.

Häggen blommar.

Klart vatten.

Trimmat.

lördag 12 maj 2018

Trimkontroller.

Vi har köpt en karta över Lysekil med trimkontroller, det är trevligt att komma på ställen som man inte varit på förut. Det var även Hav och Båt mässa inne i stan som vi besökte. En räkmacka på Jönssons Katt blev det också innan vi åkte hem. Inger klippte gräset idag igen eftersom det växer som tusan nu.
Jag hade premiär på mitt nya projekt uppe i berget. Det blev nästan som jag hade tänkt mig. Lite tungjobbat för det var till att flytta en del sten, men det får duga.

Båtmässa.

Lite nya båtar.

Jaha då ska vi se.

Bergsprojektet.

fredag 11 maj 2018

Idag rekat.

Vi tog en tur på kuststigen som passerar oss en liten bit härifrån. Startade vid Berg skola  och gick till Norrkila, det var lättgånget och trevlig tur i varierande terräng. Jag ramlade inte mer än en gång. Klasse däremot han badade mer än en gång.Nu har vi midsommarvandringen spikad.


Man kan se mycket som blommar en dag som denna.

Lägg till bildtext

Ett litet stopp.

Fika .

Bara gamarna som fattas.

Vrid nacken ur led och ni ser vad det  är.

torsdag 10 maj 2018

Idag kom jag ihåg.

Efter att ha missat att ta kort på besöket igår kom jag ihåg detta idag. Vi fick besök till 3 kaffet av Kimmo och Inger. Trevligt när dom bara dyker upp sådär. Nu är jag nästan färdig med skjulet, har idag krattat och kört bort ett antal kärror med skräp. Jag byggde ett monument över mig själv också, det blev lite snett så det speglar väl mig ganska bra. Inger hon vårstädar inne, putsar fönster och kör med högtrycken på trallen.

Kamrater på besök.

Tillbaka till naturen.

Stenar från husgrunden.

Ny tvättat.

Fönster klara.

onsdag 9 maj 2018

Skit också.När dom hade åkt hem kom jag på att jag tog inget kort

Började lite med skjulet, då fick vi besök. Håkan och Rickard från gamla jobbet kom förbi. När dom hade åkt hem kom jag på att jag tog inget kort på dom. Skit också. Tvättmaskin har gått varm idag med, 60 grader tror jag. Inger har även putsat en hel del fönster. Jag har varit och rotat bland dom gamla brädorna och fått bort det mesta. Nu är det krattning som gäller för att få upp och iordning det sista innan jag sätter ett nät runt. Nätet sätter jag för att inte hundar och barn ska springa där, det kan ju finnas spiker och annat otrevligt i marken.


Lite att kratta.


Boll-Klasse.



På berget i väntan på solnedgång.

Paparatzzi.

tisdag 8 maj 2018

Vackert väder.

Vi kom ner hit igår em. Fint väder med strålande sol och lite vind. Vad gör man då när man kommer ner hit vid denna tid på året? Man börjar med gräsklippning med uppsammlare, det blev många kärror att köra bort. Nästa dag blev det ogräset som fick sitt. Tvättvindan var välanvänd hela dagen. Så var det kväll.

Oklippt och klippt.

Sparade blommor.

Undrar om häggen ska blomma denna vecka.

Rensat.

Rensat.

Klart.