söndag 29 juli 2018

Flera dagar.

Flera dagars upphåll i bloggen, men nu ska jag försöka att få med en del.Våra kamrater Gun och Sören kom hit några dagar och det är alltid trevligt. Båt och bad blev det. På fredagen cyklade 3st till  Grundsund med fikastopp vid Marsipanladan. Jag och Klasse fortsatte med bil efter fikat. Väl i Grundsund blev det bad och lunch.Eftersom det är grillförbud fick vi göra kvällsmaten vid spisen, men det smakade lika bra. Lördag var det en tur till stan och promenad till Stångehuvud. På em. innan åska och regn åkte våra kamrater hemåt. Det blev ett jädrans oväder med åska och regn, det blixtrade och small samtidigt ett par gånger och en gräsbrand startade bortåt Preemraff till. 37 mm regn fick vi så någon vattning av blommor behövdes inte.




Fika stopp

Grundsund.

Badat.

Gun och Sören

Länge sedan man smakade cigarr.

Var är månen?

Solnedgång.

Fullmåne fick det bli.

Mot Stångehuvud.

Kollar trafiken.

Mycket båtar var det.

torsdag 26 juli 2018

Nu blir det sång.

Mån, Tis och Ons. blev det allsång 2 st via TV och en inne i Lysekil. Vi stannade inte så länge inne i stan för Inger hon vart hungrig man ska inte vara ute med henne vid den tiden på dygnet. Fick gå för att äta sen var det lungt. På torsdagen kom Gun och Sören, trevligt som vanligt. Bad och vin till en del, som skeppare tog jag som vanligt ingenting även om några kanske tror det.




I skog och mark.

Jordgubbslandet kollas.

En del nyklippt.

Allsång i Lysekil.

Nytt till grillen.


2 st simmande damer.

Skål.

Men jag då.

måndag 23 juli 2018

Då var det inte.

Då var det inte många kvar, bara Inger och Klasse. Inga barn eller barnbarn . Tomt i poolen, tomt på gräsmattan, det är bara hunden som tittar efter sina kompisar. Nä, så farligt är det inte som det låter.

Nu får jag ha bollen själv.

Tomt.

Det blev en sån här kompis istället. Tack.

söndag 22 juli 2018

Toppen dag i mitt liv.

Denna dag var en toppendag i mitt liv. Dom andra dagarna har varit när barn och barnbarn har kommit till världen. Dagen igår kändes som bara MIN. TACK till alla som bidrog, Familjen, syskon, svågrar, svägerskor,brorsbarn med respektive och barnbarn. Totalt var vi 37 stycken och det var en glad samling mäniskor. Får även tacka för den trevliga tipspromenaden som väldigt få förstod detsamma gällde poängräkningen, men det var ett roligt och annorlunda iniativ.

Kaffe och tårta.

Mingel.

Svåger och svägerska.

Malin, Barbro,Sara och Stefan.

Svåger Jan.

Syster Gunnel.


En näspillande Emil med Lien.

Hustru.

Tipspromenadskonstruktörerna Karolina och Emil.

Vinnaren blev Stefan med 3 poäng.

Systerligt samarbete.




Kanske alla.



Eftersnack.

Toppentjej.

Mer eftersnack.

Samma eftersnack.

Mera.

Ännu mera.

torsdag 19 juli 2018

Båt med Grip.

Båt och bad med Familjen Grip och Alice. Resan gick till Näverkärr som är ganska nära, man korsar Brofjorden och sedan är man strax framme. Bad, sol och fika sedan hem igen. Vi var borta ca.4 tim, så man hinner torka mellan baden. Väl hemma var det träning för en del medans andra badade och lekte i poolen. Tack för denna dagen, den var rolig.

På jakt efter tofflor.

1a igen.


Det skvätte ibland.

Solare.

EMIL.

Familjen Grip Badar.


Barnen leker.

onsdag 18 juli 2018

Några dagar senare.

På söndagen gick vi tipspromenad från Bastevik och runt i omgivningarna. Troligtsvis hade jag inte alla rätt för jag har inte sett till något pris. På em. kom Björn,Ingalill och Ann och stannnade några dagar. Måndag em. kom Emil och Lien med barnbarn och hund. Tisdagen när det var 32 grader var jag hundvakt här hemma medans dom andra var på Liseberg. Så det har varit lite båtåkning och bad samt fiske med barnen.



Fråga 7

Ingalill och Björn

Ann.

Mot Brofjorden.

På toppen av Tån.

3 Glada Hedbergare.

Klasse och Hector i badet.

Virvelvind.

Kusiner.