måndag 13 maj 2019

Regn,städ och solsken.

Igår var det regn på fm. då passade vi på att städad ur skåp och lådor, det behövdes verkligen. Det blev så mycket så att idag fick jag åka till tippen med ett lass. Sedan på em. igår klarnade det upp och blev fint väder då passade vi på att ta några kontroller på vårat nya naturpass. För övrigt flyter det på med städ och gräsklippning + en hel del annat.


Med utsikt mot Gullmarn

Hittad

En del av det som städades ut

lördag 11 maj 2019

Vackert vär.

Idag har det varit vackert vär, solsken och en hygglig temp.Besökte stan på fm, och tog en tur via Stångehuvud samt fika i Gamla stan. Hemma fortsatte innejobbet så det blev klart. Efter detta var det rabattens tur att försvinna. Tvättmaskinen kom till nytta även iår.



Tvättmaskin på plats.

Gräsfrön saknas.

Första tvätten för iår.

Denna färg på himlen har det varit hela dagen

torsdag 9 maj 2019

Besök

Igår fick vi besök av svägerskor och svåger, det är alltid lika roligt när dom kommer. Lite fika och mat sedan en tur till stan och  N.Hamnen. En tur i omgivningarna ingick också. Idag var det regn och en resa till Torp med inköp i ett antal butiker. Lite montering av grejor på toaletten blev det till slut när vi hade kommit hem.

Tre systrar och en svåger.

Har dom blivit osams eller har jag flyttat mig?

Radiator monterad.

tisdag 7 maj 2019

Tipspromenad.

I söndags gick vi tipspromenad med start vid badplatsen via Skalhamn och tillbaka. Som vanligt när jag deltager på sådana tillställningar är det ingen som har ringt om något pris. Det var mycket färg att titta på. Det forsätter med våra små projekt,toaletten och rabattkant samt stensättning intill huset.


Färg.

Färg.

Färg.


Färg.

Kant.

Stensättning.

lördag 4 maj 2019

Lite av varje.

Idag har vi gjort lite av varje, målning,fönsterputs,cykeltur med Klasse använt grillen och tagit en pilsner och ett glas vin .



En vägg färdig målad.


Husbilarna har kommit tillbaka.

Äventyrsgolf vid Bastevik.

fredag 3 maj 2019

Dagen blev vit.

Dagen blev lite vitare än jag hade trott. Inger målade toaletten med häftgrund och det var vit färg. Jag klippte färdigt gräsmattan och det var inte vitt. Rensade sedan lite rabatter och det var heller inte vitt. Sedan mulnade det på och då blev det  vitt. Men det mesta idag var  blå himmel och solsken.


Äppelblom

Lärkträdkotte.

Spirera

Vit toalett

Vit gräsmatta.

torsdag 2 maj 2019

Börjar vått,slutar torrt.

Denna dagen började i regnets tecken och det var ganska typiskt när vi skulle ha med oss 2 stora pappkartonger ner hit. Det var glasdörrar till duschen, men det slutade efter ett tag att regna och blev ljusare på himlen. Efter mat var det dags att dra igång med gräsklippning. Jag får göra färdigt imorgon. Inger åkte till affären, mat måste man ju ha, samtidigt var också ett besök i färgbutiken nödvändigt. Projekt toalett fortsätter som det ska. Det blommar nu lite överallt.






Med boll på nyklippt gräsmatta.